Sunday, 13 July 2014

Rapuh.

Alhamdulillah dah masuk hari ke-15 umat Islam berpuasa. Rasa macam sekejap pulak. Tup tup dah dekat separuh puasa.

Sejak kebelakangan ni selalu rasa tak sedap hati. Gelisah memanjang. Pernah tak ada satu masa tu korang rasa yang hati korang ni macam dicubit-cubit. Cubitan yang ala-ala kena gigit kerengga tu. Pernah tak? Pernah tak korang rasa ada satu tahap tu korang rasa give up. Rasa macam lemah sangat. Pernah tak?

And ada satu tahap tu kau rasa nak menangis sepanjang hari and your kesayangan tersangatlah risau sampaikan he repeat the same questions like every 5 minutes.
" Babe are you okay? '
" Is it something wrong with me sampai buat you tak de mood macam ni? :
" I ada buat salah ke? "
" Are you really okay "
" Betul ni okay? "
" Sure ke you okay ni? "

Hey this is normal feeling for normal girl like me akan alami. Just relax okay bro.

Frankly speaking, me also tertanya-tanya. Kenapa perasaan ni wujud. Padahal empunya badan cuba untuk lari. Tapi tak boleh. Selalu rasa tak senang. Terlalu stress mungkin. Tapi sebab apa? I'm not sure either.

This is what I feel right now, HYPOPHRENIA ....


Mental breakdown. Kbye.