Wednesday, 15 October 2014

Masa sendiri.

Sekejap kau rasa kau perlukan kawan-kawan kau untuk temankan kau lalui hidup satu hari.
Sekejap kau rasa yang kawan-kawan kau ni tersangat lah annoying. And sampai satu tahap kau tak nak langsung mengadap muka diaorang.

Sama jugak bila, ada suatu ketika tu kau tak nak langsung family kau sibuk tahu hal kau. Tapi tu sangat jarang aku rasa lah sebab most of the time, aku sangat memerlukan sokongan family aku.

Ada masa kau perlukan dan ada masa kau tak perlukan.

Dan esoknya pulak kau rasa kau perlukan masa sendiri. Kau nak lari jauh dari dunia yang mengelirukan ni. Masa tak pernah cemburu dengan kehadiran kau. Kau boleh buat apa saja yang kau suka tanpa ada gangguan daripada makhluk- makhluk lain. Indahnya dunia kan?

Aku hanya perlukan kombinasi, Laut + Novel + Coffee. Cukup.
Cukup sempurna.

No comments:

Post a Comment